De mest stillede spørgsmål

Hvor lang er ventetiden for de forskellige lejlighedstyper?

Ventetiden er på ca. 2 år for 3 værelses-lejlighederne på 84 m2 og 88 m2 samt ca. 3 år for 2 og 4 værelses-lejlighederne og resten af 3 værelses-lejlighederne. Ventetiderne kan dog svinge og skal derfor kun ses som en rettesnor. Der tages forbehold for ændringer.
De 3 værelses i et plan er meget populære, så her kan ventetiden godt være ekstra lang.

Hvorfor hører jeg ikke fra jer så tit?

Vi skriver kun til ventelisten når der er lejligheder til salg. Der kan godt gå lang tid imellem. Du er altid velkommen til at skrive og høre hvor langt du er nået på listen.

Hvordan ligger andelspriserne og boligafgifterne?

Under sektionen Lejlighederne kan du læse alt om andelspriser og boligafgifter.

Kan jeg se grundskitser for de enkelte lejligheder og for foreningen?

Ja, under sektionen Lejlighederne kan du finde en grundskitse over foreningen samt de enkelte lejligheders grundskitser.

Hvor tæt ligger bebyggelsen på skoler, indkøbscenter, busser, grønne områder mv.?

Der er gode muligheder for at benytte offentlige transportmidler (bus og S-tog). Der er ca. 100 meter til bussen og ca. 1,5 km til stationen, hvor S-toget på 20 minutter kører til København flere gange i timen.
Der ligger flere skoler tæt på bebyggelsen (ca. 500 meter til nærmeste skole). Da der er et godt stisystem kan børn komme til skole uden at skulle krydse befærdede veje.
Der ligger flere indkøbscentre 500-1000 meter fra foreningen. Albertslund centrum er kun 1,5 km væk.
Vi har grønne områder lige uden for bebyggelsen og der er ikke langt til Vestskoven. Se evt. i vores fotoalbum eller læs under Foreningen for en beskrivelse af området vi bor i.

Lukket for kommentarer.